Joukkoliikenteen mobiililippu- ja paikkatietoratkaisut

Mobiililippu on suosittu tapa joukkoliikennelippujen maksujen hoitamiseen. Monioperaattoriympäristö, jossa useat tarjoajat tarjoavat henkilöliikennepalveluita luo haasteita mobiililipputeknologian toimittajalle.

Sujuva ostaminen luo asiakastyytyväisyyttä

Näin lipun aktivointi toimii

Aikaperusteisten lippujen käyttöajan laskenta alkaa, kun lippu aktivoidaan (luetaan) ensimmäisen kerran. Aktivointi tapahtuu QR-koodin luennalla. Mikäli koodin luenta ei onnistu, on aktivointiin myös vaihtoehtoisia tapoja. Mikäli kolmannen osapuolen lukijat aiheuttavat liian usein ongelmia, voimme toteuttaa myös itsenäisen lukijaratkaisun. Vapaa aktivointiaika mahdollistaa sen, ettei esimerkiksi kuukausilippujen voimassaolo ole kalenterikuukausiin sidottu, aktivointi voi alkaa milloin vain.
Reaaliaikainen aikataulu- ja etenemädata asiakkaiden saataville

Erityisesti harvaan liikennöidyillä linjoilla on tärkeää kertoa auton nykyinen sijainti, jotta asiakas tietää ehtiikö vielä pysäkille vai onko auto jo ohittanut pysäkin. Sijantitieto tuodaan näkyville julkista GTFS-dataa käyttäen, jolloin myös asiakaspalveluun kohdistuvat tiedustelut vähenevät.
Ilmoita poikkeuksista ajoissa

Talven liukkaat kelit, kolarit, ajoneuvon rikkoontuminen, tietyömaat tai lakot voivat vaikuttaa joko koko palvelutarjontaan tai kohdennetusti tiettyjen linjojen operointiin. Mikäli sovelluksessa on helppo tapa viestiä ilmoituksilla poikkeuksista, asiakkaat tietävät tilanteen ja osaavat mukautua hetkelliseen muutostilanteeseen.
Älykäs reititys palvelee asiakkaita

Älykkään reitityksen avulla asiakkaat löytävät helposti sopivan linjan, näkevät montako pysäkinväliä kyydissä ollaan ja minkä nimisellä pysäkillä tulee jäädä pois. Reititys tukee myös matkaketjuja, jotka sisältävät useita matkoja sekä välikävelyitä pysäkiltä toiselle.
Olemme toteuttaneet mm. Kätevä Seinäjoki -mobiilisovelluksen siihen liittyvine palveluineen

Rakennamme joukkoliikenteen digitalisaatioratkaisut näistä komponenteista

Mobiililippukauppa
Mobiilisovellus
Häiriötiedotteet
Linjatiedot
Pysäkit ja aikataulut
Reititys
Oletko kiinnostunut joukkoliikennepalveluidesi digitalisoinnista?
Ota yhteyttä!

Appmill on nuori ja joustava yritys, joka tarjoaa ohjelmistokehityspalveluita pohjoismaisille markkinoille offshore-verkostomme kautta. Jos etsit tekijää mobiili- ja verkkosovelluksille, tietokantavelhoa tai jotain muuta, me tarjoamme sinulle miellyttävän kokonaisratkaisun.
"Olemme valmiina hyppäämään mukaan kehitysprojektiinne, missä tahansa työvaiheessa."
Ota yhteyttä!
Myynti
myynti@appmill.fi