Ekologisempaa ja kustannustehokkaampaa kalankasvatusta

Kalankasvatus on yksi tehokkaimmista tavoista tuottaa eläinperäistä proteiinia ihmiskunnan ravinnoksi.

Automatisointi luo kilpailuetua

Appmill on kehittämässä teknologista kokonaisratkaisua, jossa kalanruokinta perustuu reaaliaikaiseen dataan sekä ruokintalaitteistojen etäohjaukseen. 

Toteutus mahdollistaa nopeamman kalan kasvun, optimaalisen rehuannostelun, kattavan raportoinnin sekä luotettavuuden varmistavat poikkeamahälytykset. Ratkaisu vähentää ympäristökuormitusta, säästää rehukuluissa ja lisää tuotantotehokkuutta!
Ratkaisumme mahdollistaa ravinnon annostelun automaattisesti huomioiden kalamassan siirrot eri kasvuvaiheiden kassien välillä. Anturit seuraavat happitasoa sekä veden lämpöä. Kokonaisuus toimii aurinkoenergialla akkujen toimiessa energiavarastoina.

Helppokäyttöinen mobiilisovellus mahdollistaa koko ratkaisun reaaliaikaisen ohjaamisen.
Toteutus koostuu useista saumattomasti yhteen toimivista komponenteista:
Back-end serveri
Mobiilisovellus
Verkkoserveri
Anturimittaus
IoT
Etäohjattavat toimilaitteet
Oletko kiinnostunut tämän ratkaisun kaupallistamisesta
kansainvälisille markkinoille?

Tarvitsetko samankaltaista ratkaisua, jossa fyysisiä toimilaitteita ohjataan älykkäästi IoT-ratkaisujen ja mobiilisovellusten avulla?

Appmill on nuori ja joustava yritys, joka tarjoaa ohjelmistokehityspalveluita pohjoismaisille markkinoille offshore-verkostomme kautta. Jos etsit tekijää mobiili- ja verkkosovelluksille, tietokantavelhoa tai jotain muuta, me tarjoamme sinulle miellyttävän kokonaisratkaisun.
"Olemme valmiina hyppäämään mukaan kehitysprojektiinne, missä tahansa työvaiheessa."
Ota yhteyttä!
Myynti
myynti@appmill.fi